01

Nábor

Chcete se stát pražským strážníkem? Tady najdete všechny potřebné informace.

05

Najdi svého strážníka / vozidlo

Zde můžete najít Vašeho okrskáře, nebo zjitit, zda bylo Vaše vozidlo odtaženo

02

Tiskové zprávy

Přehled tiskových zpráv

06

Změna termínu projednání přestupku

Zde si můžete přeobjednat termín pro projednání přestupku.

03

Pražský strážník

Aktuální číslo a archiv časopisu Pražský strážník

04

Pohledávky

Byla Vám uložena pokuta tzv. na „složenku“ a nejste si jisti, zda jste pokutu v řádném termínu zaplatili?

V Brožíkově síni Staroměstské radnice byli oceněni strážníci, kteří slouží v řadách Městské policie hl. m. Prahy více než 10, 15 a 20 let.

A05V minulém týdnu se v Brožíkově síni Staroměstské radnice sešli strážníci, kteří jsou v nepřetržitém pracovním poměru u Městské policie hl. m. Prahy více než 10, 15 a 20 let. VIDEO + FOTO

Slavnostního aktu se zúčastnila primátorka hl. m. Prahy Adriana Krnáčová, radní pro bezpečnost a prevenci kriminality Libor Hadrava, ředitel Městské policie hl. m. Prahy Eduard Šuster a další představitelé z řad vedení Městské policie Praha.

Primátorka hl. m. Prahy Adriana Krnáčová předala pamětní stužky 19 strážníkům, kteří v řadách městské policie slouží 15 a 20 let. Radní pro bezpečnost Magistrátu hl. m. Prahy Libor Hadrava předal 29 strážníkům pamětní ocenění za 10 let věrné služby. „Jsem hrdý na vaši práci, kterou děláte pro občany metropole a velmi Vám za ní děkuji“, řekl na závěr slavnostního ceremoniálu všem oceněným strážníkům radní pro bezpečnost Libor Hadrava. 

VIDEO



Mapa obvodních ředitelství Městské policie hl. m. Prahy